Γιώργος-Λιάγκας-Φαίη-Σκορδά
Γιώργος Λιάγκας, Φαίη Σκορδά

Απίστευτος καυγάς Λιάγκα-Σκορδά για τα χρήματα και την περιουσία τους.

Μπορεί όλα να έμοιαζαν ειδυλλιακά, όμως τελικά δεν ήταν αυτή η πραγματικότητα. Όσο οι μέρες περνούν όλο και περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά βγαίνουν στο φως.

Συγκεκριμένα δημοσιεύματα πλέον κάνουν λόγο για ομηρικούς καυγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι.

Πριν από περίπου 2 χρόνια ο Γιώργος έκανε μια λάθος εκτίμηση που του στοίχισε τις οικονομίες μιας ζωής.

Ο παρουσιαστής εμπιστεύτηκε πάνω από 300.000 ευρώ σε έναν φίλο του χρηματιστή, προκειμένου εκείνος να επενδύσει τα χρήματα  αλλά αυτά απλώς… χάθηκαν.

Ο ίδιος ο Λιάγκας έπαθε σοκ καθώς ήταν όλα τα χρήματα που είχε μαζέψει στην καριέρα του. «Ήταν μια επένδυση που έγινε τον κορόιδεψαν και έχασε όλα του τα χρήματα. Ότι είχε μαζέψει μέχρι εκείνη τη στιγμή», είχε δηλώσει η Φαίη Σκορδά.

Αυτό το περιστατικό, όπως αναφέρει το ciao, ήταν ένα από αυτά που έφεραν τρομερή ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι, καθώς η Φαίη θεώρησε ότι η κίνηση του Γιώργου ήταν άστοχη και τους κόστισε πολύ. Και γενικότερα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, υπήρχαν σοβαρές διαφωνίες στη διαχείριση των οικονομικών τους.

Οι ίδιοι άνθρωποι λένε ότι ποτέ δεν είχαν κοινό πορτοφόλι. Υπέγραφαν χωριστά συμβόλαια, έκαναν χωριστές διαπραγματεύσεις, εισέπραταν τα χρήματά τους χωριστά και τα αποταμίευαν χωριστά.

Φαίνεται ότι δεν υπήρχε ανάμεσά τους η απόλυτη σύνεση και συμφωνία απόψεων. Αντίθετα υπήρχαν πολλοί καυγάδες για οικονομικά θέματα που τελικά απομάκρυναν το ζευγάρι.

twitter-logo-boxnews

πηγή: youweekly.com