Ακτή Πειραιώς | Ζουγανέλη - Μποφίλιου μαζί στη σκηνή
Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Νατάσσα Μποφίλιου

Ακτή Πειραιώς | Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Νατάσσα Μποφίλιου μαζί στη σκηνή.

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται στην Ακτή Πειραιώς οι εμφανίσεις της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, της Φωτεινής Βελεσιώτου και του Δημήτρη Υφαντή.

Και δεν είναι λίγοι οι διάσημοι και όχι μόνο που επιλέγουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα που παρουσιάζουν, οι τρεις αυτοί ξεχωριστοί καλλιτέχνες, για τη νυχτερινή τους διασκέδαση.

Πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στην Ακτή Πειραιώς, η σπουδαία ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου μαζί με την παρέα της για να απολαύουν το εξαιρετικό πρόγραμμα.

 Την ώρα που βρισκόταν στη σκηνή η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κάλεσε τη Νατάσσα Μποφίλιου στη σκηνή για να τραγουδήσουν παρέα… Με τους θαμώνες του μαγαζιού να χειροκροτούν θερμά.. καθώς θα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μαζί τις δυο υπεροχές φωνές τους.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και η Νατάσσα Μποφίλιου, τραγούδησαν μαζί  το «Εγώ μεγάλωνα για σένα» και το κοινό της «Ακτής» να τους χαρίζει το πιο θερμό χειροκρότημα τους και τις δυο καλλιτέχνιδες να αγκαλιάζονται θερμά μετά το τέλος του κομματιού… ως ένδειξη φιλίας και σεβασμού η μια προς το πρόσωπο της άλλης…

Η Νατάσσα Μποφίλιου ενθουσιασμένη και με το υπόλοιπο πρόγραμμα, της Φωτεινής Βελεσιώτου και του Δημήτρη Υφαντή, δεν σταμάτησε όλο το βράδυ να τραγουδάει και να χειροκροτεί τους συναδέλφους της στην Ακτή Πειραιώς, ενώ στο τέλος δεν παρέλειψε να τους επισκεφθεί στα καμαρίνια τους και να τους συγχαρεί!