Νεαρός-ήρωας - Σκαρφάλωσε 4 ορόφους για να σώσει παιδί που κρεμόταν στο κενό
Ο ήρωας του Παρισιού

Νεαρός-ήρωας – Σκαρφάλωσε 4 ορόφους για να σώσει παιδί που κρεμόταν στο κενό.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει έναν νεαρό άντρα να σκαρφαλώνει σε δευτερόλεπτα τέσσερις ορόφους προκειμένου να σώσει ένα 4χρονο αγοράκι το οποίο κρέμεται στο κενό.

Το περιστατικό έλαβε χώρα χθες, Σάββατο, στην οδό Marx Dormoy, στο 18ο διαμέρισμα του Παρισιού. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, το αγοράκι κρέμεται από την άκρη του μπαλκονιού ενώ ορισμένοι από το πλήθος προσπαθούν να σκαρφαλώσουν στα μπαλκόνια για να το σώσουν.

Ο μόνος που το καταφέρνει είναι ένας νεαρός άντρας (σ.σ. κατά ορισμένα δημοσιεύματα πρόκειται για μετανάστη από το Μάλι), ο οποίος μέσα σε περίπου 30 δευτερόλεπτα ανεβαίνει στο διαμέρισμα και αρπάζει το παιδί από το χέρι.

Στο βίντεο διακρίνεται και ένας γείτονας που προσπαθεί να φτάσει το μικρό αγόρι. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στην Le Parisien όμως, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται καθώς ανάμεσά στον ίδιο και στον 4χρονο υπάρχει ένα χώρισμα και ένα κενό και έτσι δεν μπορεί να το φτάσει με ασφάλεια.

Η γαλλική εφημερίδα αναφέρει ότι ο πατέρας του παιδιού, ένας 36χρονος αγνώστων λοιπών στοιχείων, είχε αφήσει το παιδί μόνο του και είχε πάει για ψώνια. «Τουλάχιστον αυτό φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς που τον έθεσαν υπό κράτηση» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της «Le Parisien».

Το παιδί έχει ήδη δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα που έχει ξεκινήσει κατά του πατέρα του με την κατηγορία της αμέλειας.

Τόσο ο «ήρωας της ημέρας» όσο και το παιδί γλύτωσαν από την περιπέτεια αυτή με μικροτραυματισμούς.

twitter-logo-boxnews

Αναδημοσίευση από: lifo.gr