Παρασκευή 24 Νοέμβριος, 2017
Edition: English (US)
Boxnews.gr

Πρώτη καταδίκη για τον Αρτέμη Σώρρα με φυλακή για απόπειρα εκβίασης του κουμπάρου του

Από Boxnews.gr / στην κατηγορία HOME / την Κυριακή, 08 Ιαν 2017 10:17 ΜΜ / 0 Comment / 872 προβολές
Aρτέμης-Σώρρας
Aρτέμης Σώρρας

Πρώτη καταδίκη για τον Αρτέμη Σώρρα με φυλακή για απόπειρα εκβίασης του κουμπάρου του.

Επικυρώθηκε από τον Άρειο Πάγο η πρώτη καταδίκη του Αρτέμη Σώρρα σε φυλάκιση 28 μηνών με 3ετή αναστολή για απόπειρα εκβίασης, συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή καταμήνυση.

Ο Άρειο Πάγος επικύρωσε και την καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου της Πάτρας για τη σύζυγο του Αρτέμη Σώρρα, Βάιας, που αντιμετώπιζε τις ίδιες κατηγορίες και είχε καταδικαστεί από το ίδιο δικαστήριο σε φυλάκιση 24 μηνών με τριετή αναστολή για τα ίδια αδικήματα.

Τα αδικήματα αφορούν αντιδικία του ζεύγους Σώρρα με τον κουμπάρο τους και δικηγόρο Πατρών από τον οποίο φέρονται να «έφαγαν» 45.000 ευρώ από την πώληση ενός αυτοκινήτου που είχαν αναλάβει, μέσω εταιρείας τους να πωλήσουν.

Μόλις εκείνος αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, το ζεύγος Σώρρα φέρεται να απειλούσε με εξώδικα και επιστολές το δικηγόρο με σκοπό να παραιτηθεί «από οποιανδήποτε διεκδίκηση του μη καταβληθέντος σε αυτόν αντιτίμου της πώλησης του οχήματος του και φοβούμενος τον διασυρμό και τον κίνδυνο από την προβολή των μυθευμάτων και των ψευδών περί απιστίας απειλών τους, για το με προέχουσα κοινωνική προφορά λειτουργήματος του, να μην στραφεί σε βάρος τους, έτσι ώστε να καρπωθούν αυτοί το ποσό με αντίστοιχη ζημιά στην περιουσία του δικηγόρου».

Για τυπικούς λόγους απέρριψε ο Άρειος Πάγος την αίτηση του ζεύγους Σώρρα με την οποία ζητούσαν να αναιρεθεί η καταδικαστική γι’ αυτούς απόφαση του Εφετείου.

twitter-logo-boxnews

Αναδημοσίευση από: zougla.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *