Τα μεγάλα “ατού ” των δύο μονομάχων.
Ο Αλέξης Τσίπρας ελπίζει ότι το απαράμιλλο ύφος του Βαγγέλα θα τον οδηγήσει σε λεκτικά ατοπήματα και ατυχήματα κατά τη διάρκεια του debate

Debate | τα κρυφά “ατού” των δύο μονομάχων.

Ο παλιός είναι αλλιώς;

Εβαπτίσθη «Ευάγγελος-Βασίλειος» έγινε «Βαγγέλας» ο αγαπημένος της κίτρινης φυλής τω «ταρίφηδων», αυτό το γνήσιο  λαϊκό φαινόμενο του «αυτοφωράκια» των μπουζουκλερί της παραλιακής και της Συγγρού, αρθρώνει έναν ιδιαίτερο πολιτικό αντιπολιτευτικό λόγο με τσαμπουκά και πολιτική μαγκιά και ανδροπρέπεια..

Debate | τα κρυφά “ατού ” των δύο μονομάχων
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αυτό το γνήσια λαϊκό φαινόμενο του «αυτοφωράκια» των μπουζουξίδικων της παραλιακής και της Συγγρού

Ο μεν Αλέξης Τσίπρας ελπίζει ότι το απαράμιλλο ύφος του Βαγγέλα θα τον οδηγήσει σε λεκτικά ατοπήματα και ατυχήματα κατά τη διάρκεια του debate.  

Μετά το οννεδίτικο σύνθημα: «Βαγγέλα είσαι σέξι σκίσε τον Αλέξη», και μετά την επάνοδο στη μήτρα της Ρηγίλλης, στη μήτρα της λαϊκής δεξιάς,  όλα δείχνουν ότι οδηγούμασθε σε ντέρμπι.

Ο Αλέξης Τσίπρας πάντα χωρίς γραβάτα με παραπανίσια κιλά μιας αγχώδους νευρωτικής διακυβέρνησης, έχει την ευκαιρία να αναδείξει την ευρωπαϊκή ωριμότητα και σταθερότητα, φλερτάροντας την ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία.

Debate | τα κρυφά “ατού ” των δύο μονομάχων
Ο Αλέξης Τσίπρας πάντα χωρίς γραβάτα με παραπανίσια κιλά μιας αγχώδους νευρωτικής διακυβέρνησης

Παραμένοντας,  από το πρώτο του ξεκίνημα στην πολιτική, μέχρι σήμερα,  χαρισματικός ως έφηβος της πολιτικής πανίδας των δεινοσαύρων και της οικογενειοκρατίας.

Debate | τα κρυφά “ατού ” των δύο μονομάχων
Ο Αλέξης παραμένοντας χαρισματικός ως έφηβος τις πολιτικής πανίδας των δεινόσαυρων και της οικογενειοκρατίας

Ροδομάγουλος εραστής της εξουσίας μ’ ένα ακαταμάχητο baby life, χωρίς ίχνη life style πολιτικά ωριμάζει γρήγορα σαν έτοιμος από καιρό… Ξέρει ότι δεν πρέπει να βιάζετε γιατί η επανάσταση μπορεί να περιμένει ..και οι συνιστώτες του πολλές αιρετικές, ακραίες , εμπρηστικές, αυτοαναιρούμενες και αποσχισθείσες από τον ΣΥΡΙΖΑ. Μα πιο πολύ Αλέξη μου να φοβάσαι τη συνιστώσα Ρόζα όχι τη Ρόζα Λούξεμπουργκ (Róża Luksemburg)..  

Debate | τα κρυφά “ατού ” των δύο μονομάχων
Μα πιο πολύ Αλέξη μου να φοβάσαι τη συνιστώσα Ρόζα όχι τη Ρόζα Λούξεμπουργκ (Róża Luksemburg)..

viky 10 Της: Βίκυς Μιχαλονάκου