Debate | ατάκες “φωτιά” των δυο μονομάχων που έγραψαν.
Αλέξης Τσίπρας – Βαγγέλης Μεϊμαράκης – ατάκες “φωτιά” των δυο μονομάχων

Debate | Ηθικόν Δίδαγμα και ατάκες “φωτιά” των δυο μονομάχων.

Τα πιο hot σημεία και όλο το παρασκήνιο πριν και κατά την διάρκεια του ιστορικού debate των δύο μονομάχων.

Τα παιδία παίζει με το επιτραπέζιο Ευρώπολη EUROPOLIS! Ένα παιχνίδι που σου μαθαίνει την τεχνική του μαστίγιου και καρότου… Στόχος των παικτών είναι να επενδύσουν σωστά όσον αφορά στις αγορές και στο ξεπούλημα της δημόσιας γης για να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα ευρώ για τους τοκογλύφους δανειστές!

Να εφαρμόσουν πιστά το 3ο μνημόνιο και φαρμακερό για τον ελληνικό λαό. Πάντως και οι δύο πολιτικοί αντίπαλοι φαίνεται να περνάνε ωραία…

Debate | ατάκες “φωτιά” των δυο μονομάχων που έγραψαν
“περάναμε ωραία και αυτό βγαίνει στον κόσμο…”

Λεκτικά ατοπήματα και ατυχήματα:

Τελικά ο Βαγγέλας με μια συμβολική χειρονομία .. του έδειξε που ακριβώς είχε πιαστεί το σακάκι του και ο «πονηρούλης» Αλέξης ανταπεξέρχεται στα βρώμικα και σκάρτα και του βγάζει κόκκινη κάρτα:

Debate | ατάκες “φωτιά” των δυο μονομάχων που έγραψαν
Η χειραψία…

Ακολουθούν οι φαρμακερές ατάκες Βαγγέλη Μεϊμαράκη:

Debate | ατάκες “φωτιά” των δυο μονομάχων που έγραψαν
το νερό…

Βαγγέλης Μεϊμαράκης: «Παραμένετε ψευτράκος και πονηρούλης»… Αλέξης Τσίπρας: «απελθέτω απ’ εμού το ποτήριον τούτο..»

Επιτέλους ξεκινά η τηλεμαχία:

Ο τέως πρωθυπουργός (πρώτη φορά Αριστερά) απαγγέλει δια πολλοστή φορά το επικόν άσμα ηρωϊκόν και πένθιμο για τον χαμένο ανθυπολοχαγό της Συμφωνίας , αλλά (σε νέα version) αναφερόμενος στα δικά του δεινά και στις σκληρές δοκιμασίες που πέρασε στο πεδίο των μαχών στο μέτωπο των Βρυξελλών.

Μεϊμαράκης προς Τσίπρα τον επαναφέρει στο φυσικό του πολικό πλαίσιο: «Είσαι νεομνημονιακός»…

Debate | ατάκες “φωτιά” των δυο μονομάχων που έγραψαν
Τώρα κλαις…

Τώρα κλαις γιατί κλαις εσύ δεν ήσουν που γέλαγες χθες. Και εμείς Αλέξη μου αγαπήσαμε το Μνημόνιο… αλλά δεν κάναμε και έτσι.. Τώρα έγινες «νεομνημονιακός» δεν είναι τίποτα θα το συνηθίσεις. Χαλάρωσε και απόλαυσε το…

Σε πλήρη αμηχανία βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την επική ατάκα του Βαγγέλη Μειμαράκη για την διαπραγμάτευση και αμυνόμενος επανέλαβε ότι διαπραγματευόταν για 17 ώρες, κάτι που κατέληξε στην υπογραφή του τρίτου μνημονίου.

Ο Μειμαράκης σήκωσε το γάντι και του είπε: «Mας έχετε ζαλίσει με τις 17 ώρες διαπραγμάτευση. Τι είστε κύριε Τσίπρα; « Ωρομίσθιος»; Και κατέληξε στις δικές του ηρωικές στιγμές λέγοντας πως «ο ίδιος δεν έχει αναφέρει ποτέ τις ώρες που πέρασε στο Βουκουρέστι».

Debate | ατάκες “φωτιά” των δυο μονομάχων που έγραψαν
Οι 17 ώρες…

Αλήθεια, τι πέτυχε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στη Συνεδρίαση της Ολομέλειας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ν.Α Ευρώπης την περίοδο της μετάβασής του ως Πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής, στο όμορφο και μυστηριώδες Βουκουρέστι»;

1) Κατάφερε να λύσει το μυστήριο που αποπνέει, από τους ζωντανούς θρύλους της πόλης, όπως τον Δράκουλα των Καρπαθίων, διατηρώντας παράλληλα το ενδιαφέρον διαμέσου των αιώνων;

2) Γεύτηκε τα πιο δημοφιλή σνακ της χώρας όπως είναι το pateuri- μια ζύμη γεμιστή με τυρί ή ζαμπόν- και το μίτσι που είναι αντίστοιχα με τα δικά μας σουβλάκια;.

3) Δοκίμασε την ρουμάνικη μαύρη μπίρα URSUS, αποτελεσματική για τη χώνεψη μετά από ένα λουκούλλειο χλαπάκιασμα και το γλυκό παπανάτς που θυμίζει γλυκούς λουκουμάδες;.

4) Ή μήπως ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ε.Ε. πρόβαλλε επιχειρήματα για την σημασία του ρόλου που θα παίξει η αναρρίχηση της μαϊμούς ( σ.σ. Ελληνικής Προεδρίας της Ε.Ε ), προς όφελος των λαών των Βαλκανίων και της ευημερίας της Νοτιοανατολικής Ευρώπης» ;.

Κουίζ για δυνατούς λύτες. Κι όμως το ανέκδοτο του Αλέξη που τον προσομοιάζει με έναν «μεθυσμένο» έρχεται στην κατάλληλη στιγμή να λύσει γρίφους και μύθους…

Debate | ατάκες “φωτιά” των δυο μονομάχων που έγραψαν
το ανέκδοτο…

Τσίπρας :«Συναίνεση αλλά όχι παρά φύση κυβέρνηση»

Ο Βαγγέλας εκρηκτικός, εμπρηστικός, συγκρουσιακός εκρήγνυται:

Debate | ατάκες “φωτιά” των δυο μονομάχων που έγραψαν
παρά φύση κυβέρνηση…

Στη συνέχεια του κατά τα άλλα πολιτισμένου αυτού διαλόγου και ενώ ο Μεϊμαράκης δηλώνει ότι « δεν θέλει τον Τσίπρα ούτε για πρωθυπουργό ούτε για αντιπρόεδρο επειδή ««φέσωσε» την Ελλάδα και « έφερε τη μεγαλύτερη καταστροφή στη χώρα…» Τον παρακαλεί :«για ένα εξάμηνο να πάμε μαζί για να υλοποιήσουμε τη συμφωνία που εσείς υπογράψατε… και εσύ πισωγυρίζεις ..»

Debate | ατάκες “φωτιά” των δυο μονομάχων που έγραψαν
δε στο γυρνάω…

Αριστερή διαχείριση ενός νεοφιλελεύθερου προγράμματος.

Τι κι αν αποτελεί σχήμα οξύμωρο; Ο Πρόεδρος της Ν.Δ επιμένει: «Πρέπει να φτιάξουμε μία εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης. Η χώρα μπορεί να ανακάμψει μετά το β’ εξάμηνο του 2016.»

Debate | ατάκες “φωτιά” των δυο μονομάχων που έγραψαν
Μειμαράκης ο ψηλός…

Το Ηθικόν Δίδαγμα του Debate#:

Τελικά παίζει ρόλο το μέγεθος.. του ύψους των δύο εν δυνάμει πρωθυπουργών;

Debate | ατάκες “φωτιά” των δυο μονομάχων που έγραψαν
το μέγεθος…

Πάντως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, απευθυνόμενος στους δύο πολιτικούς αρχηγούς απεφάνθη: «Ότι διαφορές και αν υπάρχουν, αποδείξατε όλο αυτό το διάστημα ότι αρθήκατε στο ύψος των περιστάσεων….»

Τα φώτα στο πλατώ των τηλεοπτικών παραισθήσεων χαμηλώνουν, μαζί και το ύψος των δύο πολιτικών αντιπάλων, που βιάζονται ποιος θα εγγράψει υποθήκη για την πρωθυργία στη χώρα των ψευδαισθήσεων..

Τέλος εποχής, τέλος ενοχής…

Εθνική Ελλάδος γεια σου με τον τσαμπουκά σου…!!!

viky 10Της: Βίκυς Μιχαλονάκου