Γηροκομείο Αθηνών - Σεμίνα Διγενή
Γηροκομείο Αθηνών – Σεμίνα Διγενή

Έκκληση για βοήθεια κάνει η Σεμίνα Διγενή για το Γηροκομείο Αθηνών.

Με ανάρτηση της στο facebook η γνωστή δημοσιογράφος Σεμίνα Διγενή κάνει έκκληση στον κόσμο για βοήθεια για το γηροκομείο Αθηνών για όσους έχουν την δύναμη βοηθήσουν και να κάνουν πράξη σε ότι μπορούν:

Διαβάστε την ανάρτηση της  για το γηροκομείο Αθηνών:

«Αν μπορείτε, δώστε μου λίγη σημασία.

Παρά τους αγώνες, τους δικαστικούς, τους διοικητικούς, αλλά και τους αγώνες του απλήρωτου προσωπικού, το Γηροκομείο Αθηνών κινδυνεύει να επιστρέψει στην εποχή της εξαθλίωσης.

Μετά από μια σύντομη φάση βελτίωσης σε πολλά επίπεδα, οι ελλείψεις σε βασικά είδη ξαναγίνονται έντονες και οι παππούδες κι οι γιαγιάδες εκεί, υποφέρουν από την έλλειψη ισορροπημένης διατροφής, αλλά και καθαριότητας (κυρίως σωματικής).
Θέλω να σας παρακαλέσω να τους στηρίξουμε, αφού κάνεις άλλος δεν το κάνει.

Η εθελόντρια Γεωργία Διαμαντοπούλου, η Ευσταθία Ευσταθία κι εγώ, που προσπαθούμε χρόνια τώρα να βοηθήσουμε την κατάσταση εκεί, σας ενημερώνουμε ότι οι ηλικιωμένοι χρειάζονται επειγόντως:

-υποσέντονα
-πάνες με αυτοκόλλητο η βαρκάκι μεγέθους large.
-χαρτοπετσέτες
-μωρομαντηλα
-μπανάνες
-γιαούρτι
-ελληνικό καφέ
-βούτυρο Βιταμ
-μαρμελάδα
-μέλι
-χυμούς χωρίς ζάχαρη
-κομπόστες

Τη δωρεά σας μπορείτε να παραδώσετε στο Γηροκομείο Αθηνών, Λεωφ. Κηφισίας 137. Η είσοδος είναι από τη πλαϊνή οδό Λαμψα και παρκάρετε εντός του προαυλίου ώστε να τα δώσετε στη προϊσταμένη του κτιρίου Κονσολιο, το 1ο δηλαδή αριστερά σας. Όποια μέρα και ώρα σας βολεύει. Έχουμε συνεννοηθεί και μας περιμένουν.

Σας ευχαριστούμε..»

Δίκτυο Υποστήριξης Ηλικιωμένων Γηροκομείου Αθηνών.

ΥΓ. «Ίσως με την Ευσταθία, καταφέρουμε να κινητοποιήσουμε και καλλιτέχνες, για μια συναυλία και μια παράσταση εκεί, ώστε με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, όσο γίνεται να τους βοηθήσουμε. Σας παρακαλώ, μην τους εγκαταλείψουμε κι εμείς.»

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους ανθρώπους στο Γηροκομείο Αθηνών (Λεωφόρος Κηφισίας 137, Αθήνα), στα τηλέφωνα: 2111822265, 2114117255, 2114117683.

ΜΗ οικονομολόγος για την εξυγίανση των οικονομικών του Γηροκομείου Αθηνών

twitter-logo-boxnews