Σοφία Φυρού - τροχαίο
Σοφία Φυρού – τροχαίο

Αυτή είναι η οδηγός του Fiat στο τροχαίο με τον Ηλία Βρεττό – Τι αποκάλυψε για το τροχαίο;

Σοφία Φυρού ονομάζεται η οδηγός του αυτοκινήτου με το οποίο είχε ατύχημα ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός στις 9.30 το πρωί της Καθαρής Δευτέρας στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, στο ύψος του ξενοδοχείου Λόντον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Σοφία Φυρού είναι η σύντροφος του τραγουδιστή, τον τελευταίο περίπου ένα χρόνο.

Η Σοφία Φυρού, η οποία είχε το αυτοκίνητο από την… Παρασκευή. Το είχε αγοράσει μόλις λίγα 24ωρα πριν το τροχαίο που παραλίγο να αποβεί μοιραίο.

Σοφία Φυρού

Η Σοφία πήγε σήμερα το πρωί να παραλάβει τον Ηλία από το αεροδρόμιο, όπου επέστρεψε από live που είχε το Σαββατοκύριακο στην Κρήτη.

Κατά τη διαδρομή και σύμφωνα με τις πρώτες αποκλειστικές πληροφορίες, προπορευόμενο όχημα που βρισκόταν μπροστά από το Fiat, ανέκοψε απότομα ταχύτητα, με αποτέλεσμα η οδηγός του Fiat να πανικοβληθεί και να χάσει τον έλεγχο του οχήματος το οποίο μετά από τρελή πορεία, κατέληξε σε δέντρα διαλυμένο ολοσχερώς.

sofia firou

Ελαφρά τραυματισμένη η οδηγός, με πολλαπλά τραύματα ο Ηλίας Βρεττός.

Η οδηγός παραμένει σοκαρισμένη από τη σφοδρότητα του ατυχήματος, ενώ έχει τραυματιστεί ελαφρά, ενώ ο Ηλίας Βρεττός έχει τραύματα στη λεκάνη και τα πόδια, αλλά και το χέρι του.

Σίγουρα, τις επόμενες ώρες θα χρειαστεί να μπει στο χειρουργείο για να αποκατασταθούν οι ζημιές που προκλήθηκαν από το σοβαρό τροχαίο.

Ιατρικό ανακοινωθέν για τον Ηλία Βρεττό – «Κρίσιμη η κατάστασή του» (video)

Ηλίας Βρεττός – Σφοδρό τροχαίο με τον τραγουδιστή – Τι λένε οι γιατροί (photos-video)

twitter-logo-boxnewsΑναδημοσίευση από: tro-ma-ktiko.blogspot.gr