Σοφία Παυλίδου - Μάνος Παπαγιάννης
Σοφία Παυλίδου – Μάνος Παπαγιάννης

Μάνος Παπαγιάννης απαντά στην καταγγελία για ξυλοδαρμό της Σοφίας Παυλίδου.

Ο Μάνος Παπαγιάννης μίλησε για πρώτη φορά on camera σε Αποκλειστική Συνέντευξη στο Πρωινό και την Φαίη Σκορδά, για την καταγγελία της συμπρωταγωνίστριάς του Σοφίας Παυλίδου, η οποία τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό.

Ο Μάνος Παπαγιάννης, ο οποίος τις τελευταίες μέρες τηρούσε σιγήν ιχθύος για το εν λόγω περιστατικό, περιέγραψε πως άρχισε ο έντονος καβγάς με την ηθοποιό, επιμένοντας πως ο ίδιος είναι το θύμα, πως δεν έχει δίκιο η Σοφία Παυλίδου και πως δεν έγιναν έτσι τα πράγματα.

Διαβάστε τον διάλογο που εκτυλίχθηκε μεταξύ τους:

Φαίη Σκορδά: «Αυτό που πιστεύω είναι πώς ότι και να σου κάνει ο άλλος είναι ότι δεν αντιδράς με βία. Είναι ανεπίτρεπτο…»

Μάνος Παπαγιάννης: «Συμφωνώ απόλυτα! Εκεί που διαφωνώ μαζί σου είναι ότι ξεκινάμε την κουβέντα με δεδομένο ότι υπήρξε βία. Μου κάνει τρομερή εντύπωση. Γιατί θεωρούμε δεδομένο ότι υπήρξε βία;»

Φαίη Σκορδά: «Σου έκανε μήνυση…»

Μάνος Παπαγιάννης«Γιατί υιοθετείς ότι αυτό που λέει πως την χτύπησα;»

Φαίη Σκορδά: «Γιατί σαν γυναίκα, όταν ακούω μια γυναίκα να λέει ότι κάποιος την χτύπησε έχει τα χίλια δίκια. Ότι κι αν έχει γίνει, ότι κι αν έχει κάνει…»

Μάνος Παπαγιάννης: «Η κυρία Παυλίδου, την οποία ειλικρινά συμπαθώ, δεν έκανε μια κίνηση που έπρεπε να κάνει. Εγώ νόμιζα ότι έγινε κατά λάθος. Εκεί που άλλαζα, μου λέει ο Σωτήρης Καλυβάτσης «Η Σοφία Παυλίδου αυτή την κίνηση δεν την έκανε επίτηδες». Ανοίγω την πόρτα και φωνάζω στο πάνω όροφο «Ρε Σοφία γιατί δεν έκανες αυτή την κίνηση;». Μου είπε «Δεν μου βγήκε και δεν το έκανα». Υπήρξε μια ένταση και εκατέρωθεν αντεγκλήσεις. Κι εγώ μίλησα άσχημα κι εκείνη μίλησε άσχημα. Ήταν εξαιρετικά εριστική. Εγώ ήμουν κάτω, ξυπόλυτος. Ανέβηκα πάνω να ζητήσω τον λόγο. Άνοιξα έντονα την πόρτα, το παραδέχομαι. Παραβίασα τον χώρο της. Λάθος μου κι αυτό…»

Σοφία Παυλίδου – Έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον Μάνο Παπαγιάννη (video)

twitter-logo-boxnewsΑναδημοσίευση από: iefimerida.gr