αλλαγή-φύλου-διεμφυλικά-άτομα-εξωγήινος
αλλαγή φύλου – εξωγήινος

Εν μέσω Εξωγήινων, ομοφοβικών κραυγών και οιμωγών εγένετο η αλλαγή «ταυτότητας φύλου»

Με 171 ψήφους «Ναι» επί της αρχής, από τους 285 παρόντες βουλευτές, ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία το νομοσχέδιο για την νομική αναγνώριση για τα διεμφυλικά άτομα.

viky 10Της: Βίκυς Μιχαλονάκου

Η Κοινωνία σε κρίση και η Ιεραρχία της Ελλάδας, κραταιοί, κατεστημένο, αξιωματική αντιπολίτευση και μερίδα της συμπολίτευσης στράφηκαν ενάντια στην επίμαχη  διάταξη για τη μεταβολή ταυτότητας φύλου.

Αρχιερείς εκπρόσωποι της Δεσποτοκρατίας, οι πιο σκληροπυρηνικοί αναλώθηκαν σε τραγελαφικές δηλώσεις με εξορκισμό του επερχόμενου «Αντίχριστου» και επιβάλλουν αφορισμούς σε όσους βουλευτές ψήφισαν το νομοσχέδιο.

Και επειδή η σωτηρία της ψυχής για τους «πεπλανημένους» δεν είναι ταξιδάκι αναψυχής, πόσο μάλλον  επίγειος παράδεισος κρίσιμων προσωπικών επιλογών, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος, διαμήνυσε, μεταξύ άλλων, στην Κυβέρνηση ότι «η νομική κατοχύρωση της ρευστότητας της προσωπικής ταυτότητας είναι ότι χειρότερο υπάρχει. Η Εκκλησία περιβάλλει με αγάπη και κατανόηση αδιακρίτως όλους τους ανθρώπους, αλλά προσβλέποντας πάντοτε στη σωτηρία τους οφείλει να καταδείξει την αστοχία κρισίμων επιλογών τους».

Στην Εκκλησία δεν χωρούν όλοι  αμαρτωλοί, άθεοι, παραστρατημένοι, γκέι, πρόσφυγες μετανάστες;

Το δράμα των προσφύγων και μεταναστών, οι άθλιες συνθήκες διαβίωσης τους, τα ανθρώπινα δικαιώματα, οι απεργίες πείνας, οι βίαιες συγκρούσεις και ρατσιστικές απειλές,  αποτελούν όνειδος για την Ελλάδα – το λίκνο της Δημοκρατίας.

Θύματα ομοφοβικών επιθέσεων και ρατσιστικής βίας από φασιστοειδή, προπηλακισμοί και οι ξυλοδαρμοί, είναι φαινόμενα που καταγράφονται καθημερινά σε όλη την επικράτεια της χώρας. Κι’ όμως η Εκκλησία σιώπησε, και σιωπά δεν διαμαρτυρήθηκε… Περιμέναμε από τον πράο κ. Ιερώνυμο να υψώσει διαμαρτυρία, γιατί αυτή η υποκρισία;

Από την άλλη ο αρχηγός της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, από τη Βήμα της Βουλής κατά τη διάρκεια της ψήφισης του νομοσχεδίου για τη νομική αναγνώρισης της ταυτότητας φύλου, υπογραμμίζοντας την «εκφρασμένη ευαισθησία» του κόμματος του σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τελικά αναγκάστηκε να κάνει «κωλοτούμπα» εμπνεόμενος από εξωγήινους…

Για να στηρίξει τα επιχειρήματά του, γιατί δεν θα υπερψηφίσει το νομοσχέδιο, έφερε ως παράδειγμα μία πολύ «πραγματική», όπως τόνισε ο ίδιος κάμποσες φορές, ιστορία, όπως του διηγήθηκε ένας ψυχίατρος για έναν 18χρονο. «Ο νεαρός εξεδήλωσε την επιθυμία να αλλάξει φύλο επειδή, όπως εξομολογήθηκε στον γιατρό, του το είπε ένας  εξωγήινος στον Υμηττό».

Άμεση ήταν η αντίδραση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας παρέμβαση στη Βουλή χαρακτήρισε «προσβλητικό» το παράδειγμα που ανέφερε στην ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Είναι ντροπιαστικό να υβρίζει μία κοινωνική κατηγορία που έχει το δικαίωμα της επιλογής ότι τάχα χρήζει ιατρικής και ψυχιατρικής περίθαλψης, διότι διεκδικεί το δικαίωμα της επιλογής» σημείωσε ο πρωθυπουργός.

«Είναι ντροπή και αναμένω τον κ. Μητσοτάκη που έχει δικαίωμα να κάνει όσες κωλοτούμπες, όσες κυβιστήσεις κρίνει, να πάρει πίσω αυτή την υβριστική αναφορά απέναντι σε συμπολίτες μας που διεκδικούν το δικαίωμα, που ούτε ο ίδιος αρνείται», επισήμανε ο κ. Τσίπρας και κατήγγειλε ότι «αυτή η άστοχη αναφορά του προέδρου της ΝΔ σηματοδοτεί ότι όσοι διεκδικούν αυτό το δικαίωμα της επιλογής χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης».

Αλήθεια, πόσο επικίνδυνο, πόσο εύφλεκτο είναι το γεγονός κάποιο κόμμα να επιστρατεύει νοοτροπία Ταλιμπάν και να προβαίνει σε αφορισμούς εν ονόματι της θρησκευτικής πίστης;

Άδωνις Γεωργιάδης σε ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν έχετε κανένα δικαίωμα εσείς να μιλάτε για την Εκκλησία αφού είστε άθεοι».

Γιατί πρέπει ο Ανώτερος κλήρος να πολιτεύεται να ασπάζεται την Δεξιά του Κυρίου;

Η Ορθοδοξία, η στρατευμένη Ελλαδική Εκκλησία, ο κλήρος, η ενορία, έχουνε σχέση με την πολιτική αντιπαράθεση;

Αναφερόμενος στις σχέσεις με την Εκκλησία, ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ. δήλωσε:

«Εμείς πιστεύουμε και σεβόμαστε τις απόψεις της Εκκλησίας, ως ορθόδοξοι χριστιανοί. Εσείς που είστε διακηρυγμένοι άθεοι, εσείς που ο κ. Τσίπρας έχει δηλώσει ότι είναι άθεος, πήγε στο Άγιο Όρος και έμεινε δέκα λεπτά με την εικόνα. Δηλαδή, εγώ άμα σέβομαι την άποψη της Εκκλησίας, το κάνω για τις ψήφους και ο Τσίπρας δηλωμένος άθεος που έμεινε δέκα λεπτά με την εικόνα της Εκκλησίας, δεν το κάνει για τις ψήφους;» και κάλεσε την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ «να σταματήσουν να κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό».

Ο ελληνικός λαός  πρέπει να γνωρίζει αν «ο Τσίπρας είναι άθεος» όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ;

Γιατί πρέπει να δημοσιοποιεί κάποιος πολιτικός τα θρησκευτικά του ή μη πιστεύω; Είναι απαραίτητο;

Γιατί η Αξιωματική Αντιπολίτευση επιχειρεί κερδοσκοπικά, εκλογικά στο ορθόδοξο σώμα της ελληνικής κοινωνίας; Είναι χριστιανική υποκρισία;

Κάποιοι αυτοπροσδιοριζόμενοι ως «πατριωτικοχριστιανικοί κύκλοι, εθνοπατριωτικού προσανατολισμού», καταφεύγουν σε ακραίες ενέργειες προκαλώντας τον σκληρό πυρήνα ατομικών κοινωνικών δικαιωμάτων.

Η εκδήλωση του θρησκευτικού φρονήματος, η πίστη, η ευλάβεια, η ορθόδοξη παράδοση, η ανεξιθρησκία, το δικαίωμα στην αθεΐα, το δικαίωμα στη διαφορετικότητα, στον αυτοπροσδιορισμό του ατόμου, μπορεί να γίνονται παίγνια στο προεκλογικό παιχνίδι;

Φαρισαϊσμός, υποκρισία, ευσεβισμός, σεξισμός, ρατσισμός και ομοφοβία στο Μεγαλείο!

Ψηφίστηκε με 148 «ΝΑΙ» η αλλαγή φύλου από τα 15 έτη – Καταψήφισαν Καμμένος και ΑΝΕΛ

twitter-logo-boxnews