Γιώργος Χρανιώτης - Survivor
Γιώργος Χρανιώτης – Survivor

Γιώργος Χρανιώτης – Πόσα χρήματα έβγαλε από το Survivor;

Ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης είχε δήλωση: «Ήρθα στο παιχνίδι για την εμπειρία και για να δοκιμάσω τις αντοχές και τα όριά μου», όμως υπάρχει και ένας άλλος παράγοντας λίγο πιο σημαντικός.

Ο παράγοντας χρήματα, καθώς κάθε μέλος της ομάδας των Διασήμων παίρνει ούτε λίγο ούτε πολύ 2000 ευρώ την εβδομάδα. Δηλαδή όσο ένας μισθός βουλευτή 8000 το μήνα.

Κάνοντας λοιπόν τους υπολογισμούς, ο Γιώργος Χανιώτης έμεινε στο Survivor 17 εβδομάδες, το τελικό ποσό που πήρε είναι 34.000 ευρώ!

Και αν το ποσό σας φαίνεται υπερβολικό σκεφτείτε ότι για να πάρει κάποιος επώνυμος την απόφαση να πει το «ναι» σε ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι και να ρισκάρει τη φήμη και την (όποια) καριέρα του, το νούμερο ένα κίνητρο θα ήταν το οικονομικό.

Αν το ποσό που πρότεινε η παραγωγή ήταν μικρότερο, ελάχιστοι θα έμπαιναν στη διαδικασία να αποδεχτούν την πρόσκληση…

Στην αντίπερα όχθη, στους… κοινούς θνητούς τα οικονομικά ανταλλάγματα είναι σαφώς μικρότερα. Κάθε «Μαχητής» παίρνει 550 ευρώ τη βδομάδα, δηλαδή το 1/4 περίπου των χρημάτων των επωνύμων.

Και φυσικά στα χρήματα αυτά θα προστεθεί και το ποσό του μεγάλου νικητή, ο οποίος μετά από 4,5 μήνες παραμονής στο νησί θα κερδίσει 100.000 ευρώ!

twitter-logo-boxnewsΑναδημοσίευση από: sugklonistiko.gr