Βαγγέλας | στο debate θα τους πάρουμε και τα στριγκάκια
Αλέξης Τσίπρας – Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Βαγγέλας | στο debate θα τους πάρουμε και τα στριγκάκια.

Μετά το οννεδίτικο σύνθημα: «Βαγγέλα είσαι σέξι σκίσε τον Αλέξη», οι νεολαίοι της παράταξης της Ν.Δ προφανώς εμπνεόμενοι από τον αρχηγό τους και παραφράζοντας το δικό του σύνθημα: «Μας πήρανε και τα κυλοτάκια» αναφερόμενος στις ελληνοτουρκικές σχέσεις μεταξύ άλλων καυστικών δηλώσεών του στην εκπομπή ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΩΝ (1996) – το βίντεο έχει γίνει έχει γίνει viral και κάνει θραύση στο διαδίκτυο- και μετά την επάνοδο στη μήτρα της Ρηγίλλης, στη μήτρα της λαϊκής όλα δείχνουν ότι οδηγούμασθε σε ντέρμπυ και ο «Βαγγέλας» ή όπως εβαπτίσθη «Ευάγγελος-Βασίλειος» Μεϊμαράκης ήρθε για να μείνει.

Οι πενθούντες Σαμαρικοί διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους  με τον «μεταβατικό» Πρόεδρο.

Βαγγέλας | στο debate θα τους πάρουμε και τα στριγκάκια
Το Μητσοτακέϊκο αρέσκεται να υπενθυμίζει ότι υπήρξε «Ντοράκιας»

Το Μητσοτακέϊκο αρέσκεται να υπενθυμίζει ότι υπήρξε «Ντοράκιας», ο μαυρισμένος Κώστας Καραμανλής από τις παρατεταμένες διακοπές του, δέχεται ηλεκτρικές εκκενώσεις από το γνήσιο λαϊκό φαινόμενο του «αυτοφωράκια» Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Βαγγέλας | στο debate θα τους πάρουμε και τα στριγκάκια
Ο μαυρισμένος Κώστας Καραμανλής από τις παρατεταμένες διακοπές του, δέχεται ηλεκτρικές εκκενώσεις από το γνήσιο λαϊκό φαινόμενο του “αυτοφωράκια”

Ο παλιός είναι αλλιώς; Τελικά, κι αυτή η προεκλογική περίοδος θα γνωρίσει σουξέ, μαγκιές, ταρζανιές και λαφαζανιές αφού ο αγαπημένος της κίτρινης φυλής των ταρίφηδων Βαγγέλης Μεϊμαράκης αρθρώνει έναν ιδιαίτερο πολιτικό αντιπολιτευτικό λόγο με ανδροπρέπεια.

Βαγγέλας | στο debate θα τους πάρουμε και τα στριγκάκια
«Βαγγέλας» ο αγαπημένος της κίτρινης φυλής των ταρίφηδων

Ο μεν Αλέξης Τσίπρας ελπίζει ότι το απαράμιλλο ύφος του Βαγγέλα θα τον οδηγήσει σε λεκτικά ατοπήματα και ατυχήματα κατά τη διάρκεια του debate.

Ο Αλέξης πάντα χωρίς γραβάτα με παραπανίσια κιλά μιας αγχώδους νευρωτικής διακυβέρνησης, έχει την ευκαιρία να αναδείξει την ευρωπαϊκή ωριμότητα και σταθερότητα, φλερτάροντας την ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία.

Δεν ξέρουμε μετά τις εκλογές, αν θα ξανάρθει η ώρα του Καραμανλή, αλλά η ώρα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη σήμανε συναγερμό στη λαϊκή δεξιά. Δεν είναι δα και λίγο ο παρορμητικός Βαγγέλης να απειλεί ότι θα τους «πάρει και τα στριγκάκια»…

Επιτακτική απαίτηση χιλιάδων φαν θαυμαστριών του να αναρτηθεί και το υπόλοιπο της κορυφαίας σουρεάλ εμφάνισης του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Μετά την εμφάνισή του «Στην Πόλη των Παραισθήσεων» ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα εγγράψει υποθήκη δια την πρωθυπουργία στη χώρα των ψευδαισθήσεων!..

Υ.Γ. Ενόψει του debate το πολίτικο αισθητήριο της ΟΝΝΕΔ ανεβαίνει: «Βαγγέλα με τρέλα και μουστάκια πάρ’ τους τα στριγκάκια..»

 viky 10 Της: Βίκυς Μιχαλονάκου