Γιάννης-Αντετοκούνμπο-Εθνική
Γιάννης Αντετοκούνμπο

Αδιανόητη επίθεση στον Αντετοκούνμπο – «Μας ζάλισε ο μαύρος που το παίζει Έλληνας».

Σε μια ανάρτηση στο facebook όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τραγουδούσε τον εθνικό ύμνο με τους Έλληνες στο Κλίβελαντ, ο καθηγητής Ευάγγελος Μαρκόπουλος σχολίασε με άκρως ρατσιστικό τρόπο τον Έλληνα φόργουορντ!

«Μας ζάλισε ο μαύρος που το παίζει Έλληνας. Έως εδώ. Δεν ξεχνάμε το καλοκαίρι. Μας έγραψε στα αρ….α του όλους μας, την Εθνική ομάδα και την σημαία μας» ήταν το ντροπιαστικό του παραλήρημα

Φυσικά υπήρξαν άμεσες αντιδράσεις από τους υπόλοιπους χρήστες των social media οι οποίοι θέλησαν τον βάλουν στην θέση τους ύστερα από την ρατσιστική του επίθεση!

«Δεν σας επιτρέπω να εκφράζεστε με αυτόν τον τρόπο στον τοίχο μου. Ο μαύρος που το παίζει Έλληνας;;;;;;; Και χρησιμοποιείτε χυδαίες λέξεις και διδάσκετε; Ειλικρινά θα ήθελα να μάθω τι ακριβώς διδάσκετε!!» ήταν η απάντηση της δημοσιογράφου που είχε κάνει τη σχετική ανάρτηση, ενώ κάποιος άλλος κατηγόρησε τον καθηγητή για ρατσισμό. «Στους φοιτητές σας διδάσκετε ρατσισμό;;;» 

Ο καθηγητής Μαρκόπουλος ωστόσο συνέχισε το… παραλήρημα του: Αρκετά έχει προκαλέσει το άτομο αυτό (εννοώντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο) και ειδικά το καλοκαίρι είδαμε όλοι που μας έχει γραμμένους».

Αυτοί οι χαρακτηρισμοί προήλθαν από Έλληνα καθηγητή που ζει κι εργάζεται στο εξωτερικό για ένα συμπατριώτη μας που εδώ και πέντε χρόνια κρατάει ψηλά την ελληνική σημαία και τον ελληνικό αθλητισμό και κατά πολλούς θεωρείται ως ο μεγαλύτερος πρεσβευτής της χώρας μας στο εξωτερικό!

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του…

Δύσκολες ώρες για τα αδέρφια Αντετοκούνμπο (photos – video)

twitter-logo-boxnews

Αναδημοσίευση από: gazzetta.gr