Γράμμος-2018-τιμήθηκαν-πεσόντες-Ενόπλων-Δυνάμεων
Γράμμος

Νέα Δεξιά | Τίμησε την μνήμη των ηρωικώς πεσόντων στο Γράμμο.

Την μνήμη των ηρωικώς πεσόντων του Ελληνικού Στρατού στην επιχείρηση «Πυρσός» το 1949 που εξάλειψε και τις τελευταίες εστίες συμμοριτών τίμησε στον Γράμμο ο Γενικός Γραμματέας της Νέας Δεξιάς Χρήστος Χρηστίδης επικεφαλής κλιμακίου αποτελούμενο από τον αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού Στέφανο Γούλα, τον Γραμματέα Δικαιοσύνης Γιώργο Παλάζη και τον υποψήφιο βουλευτή του κόμματος στο νομό Πέλλης Βασίλη Παπαδόπουλο.

Ρουβίκωνες υπήρχαν και τότε και τώρα. Σήμερα επιχειρούν εισβάλλοντας ανενόχλητοι, με την ανοχή της κυβέρνησης σε υπουργεία, πρεσβείες και δημόσια κτίρια καταλύοντας κάθε έννοια νομιμότητας, τότε επιχείρησαν την κατάλυση της δημοκρατικής νομιμότητας δια των όπλων. Μπορεί τα πρόσωπα να άλλαξαν, οι δράσεις όμως και η ιδεολογική τους προέλευση μοιραία ταυτίζονται.

Η Νέα Δεξιά, αδιαφορώντας ακόμη και για τις φασιστικού τύπου σημαίες και παρουσίες που επιχειρούν να καπηλευτούν τα έργα του Εθνικού Στρατού, απότισε φόρο τιμής όχι μόνο με την κατάθεση στεφάνου, αλλά και με την διαβεβαίωση ότι θα είναι πάντα παρούσα και δεν θα σταματήσει ποτέ τον άοκνο αγώνα ενάντια σε κάθε εχθρική ενέργεια κατά του Έθνους.

ο Γενικός Γραμματέας της Νέας Δεξιάς Χρήστος Χρηστίδης
Χρήστος Χρηστίδης (Γενικός Γραμματέας Νέας Δεξιάς)

Σε αντίθεση με τη Νέα Δημοκρατία του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος επιλεγεί να αγνοεί συστηματικά τους εθνικούς αγώνες του Γένους, η Νέα Δεξιά αν και μη κοινοβουλευτικό κόμμα ακόμη, αναγνωρίζει την σημαντική θυσία των ηρώων εκείνων στον συμμοριτοπόλεμο 1946-49 (όπως ονόμαζε άλλωστε εκείνες τις μάχες ο ΟΗΕ με ψήφισμά του) και δεσμεύεται ότι διαρκώς θα αναδεικνύει τη σημασία των αγώνων τους.

Στόχος είναι πάντα η γνώση της αλήθειας για τον συμμοριτοπόλεμο, έτσι όπως ακριβώς ονομάστηκε με ψήφισμα του ΟΗΕ γιατί στην τελευταία μάχη στον Γράμμο συνελήφθησαν ολόκληρες μονάδες μη Ελληνόφωνων και χρειάστηκε η συμβολή διερμηνέων.

Κάποια στιγμή θα πρέπει να μην φοβόμαστε να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους.

ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ | Καταγγέλλει το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ και τις ΜΚΟ που γκετοποιούν ολόκληρες περιοχές της Αθήνας (photos)

twitter-logo-boxnews