Μύλος των Ξωτικών | η Τελετή λήξης και η ευχαριστήρια επιστολή
Μύλος των Ξωτικών – Τρίκαλα

Τελετή λήξης | Για το Μύλο των Ξωτικών και η ευχαριστήρια επιστολή.

Η Τελετή λήξης στα μαγικά Χριστουγεννιάτικα Τρίκαλα, έρχεται σε λίγες ημέρες, για να σφραγίσει άλλη μια επιτυχημένη χρόνια για τον Μύλος των Ξωτικών.

Σας προσκαλούμε στην Τελετή λήξης του 5ου Μύλου των Ξωτικών που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016 στις 18:00 το απόγευμα.

Ο Μύλος θα συνεχίσει να λειτουργεί μέχρι την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου για να ευχαριστήσει όλους επισκέπτες που θα βρίσκονται στην περιοχή τις ημέρες των Θεοφανείων.

Σας καλούμε να ζήσετε μαζί μας ευχάριστες στιγμές και να αποχαιρετήσουμε μαζί την τεράστια αυτή διοργάνωση. Θα είναι μια μαγική βραδιά και σας καλούμε να την απολαύσετε.

Ένα ευχαριστώ, είναι λίγο, για όλους εσάς που μας καθιερώσατε ως την πρωτεύουσα των Χριστουγέννων!

Και το ταξίδι συνεχίζεται…μέχρι τις 6 Ιανουαρίου.

Η Ευχαριστήρια επιστολή  

Η e -Trikala Α.Ε. ως οργανώτρια του Χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου «Ο Μύλος των Ξωτικών» ευχαριστεί την οικογένεια Χατζόπουλου, για την ευγενική της χειρονομία να παραχωρήσει χώρο ιδιοκτησία της, ως χώρο στάθμευσης οχημάτων για τον Μύλο των Ξωτικών, για δεύτερη χρονιά, εξυπηρετώντας τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες του πάρκου.

Εις μνήμην του εκλιπόντος Ιωάννη Χατζόπουλου η e-Trikala Α.Ε. προσφέρει στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Τρικκαίων, είδη διατροφής αξίας 3.000,00€.