Βάνα Μπάρμπα - Χάρβεϊ Γουάινσταϊν
Βάνα Μπάρμπα – Χάρβεϊ Γουάινσταϊν

Βάνα Μπάρμπα – Το ΌΧΙ στον Γουάινσταϊν μου κόστισε την καριέρα στην Αμερική.

Η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα μιλά για το σκάνδαλο των σεξoυαλιkών παρενoxλήσεωv στο Χόλιγουντ και τη δική της εμπειρία.

Τη δική της εμπειρία με τον παραγωγό του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινσταϊν αποκάλυψε η Βάνα Μπάρμπα, την ώρα που το σκάνδαλο των σεξoυαλιkών παρενoχλήσεωv παίρνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star, η κ. Μπάρμπα ανέφερε ότι αντιμετώπισε τον παραγωγό όταν μετείχε στην οσκαρική ξενόγλωσση ταινία Μediteraneo.

«Όταν μας έδωσαν το πρόγραμμα κι αρχίσαμε τη διαφήμιση της ταινίας Mediteraneo, μετά από 2 ημέρες μου ζητήθηκε να πάω να συμφάγω με ένα παραγωγό που δεν τον ήξερα και χωρίς να ερωτηθώ καν. Ήταν απαίτηση δεν ήταν ερώτηση», ανέφερε και συνέχισε:

«Χαίρομαι που είχα το σθένος και είπα όχι. Βεβαία αυτό μου κόστισε. Πρώτα απ’ όλα ο ίδιος έστειλε ένα χαρτί ότι εγώ πρέπει να φύγω, ότι δεν μπορώ να ξαναδουλέψω στην Αμερική και η ίδια η ατζέντισσα μου είπε τώρα «ηθελέστα και παθέστα»».

Όπως αποκάλυψε η Βάνα Μπάρμπα, «τον γνώρισα στο Μπέβερλι Χιλς που γίνονταν τα πάρτι. Μια φυσιογνωμία περίεργη αγριευτική και χυδαία  από τότε μου είχε μείνει αυτό. Έβλεπα έναν άνθρωπο που δεν σε πρόσεχε, δεν σε σεβόταν δεν κοιτούσε στα μάτια δεν ήταν ευγενής. Ήταν ένας άνθρωπος που απλά διέταζε», αλλά «όλα εδώ πληρώνονται τελικά, μπορεί εμένα να μου κόστισε μια καριέρα στην Αμερική άλλα τελικά η αξιοπρέπεια και το ήθος είναι σημαντικό πράγμα και έτυχε να πέσω σε αυτόν τον άνθρωπο. Δηλαδή αν είχα φάει μαζί του ή αν είχα βρεθεί μαζί του, οι πόρτες θα άνοιγαν διάπλατα. Ήταν καθαρά σεξιστική επιλογή δική τους. Ήταν υποταγμένο ένα σύστημα ολόκληρο σ’ αυτόν τον άνθρωπο».

Μπάρμπα VS Κορομηλά | Αδιάφορη η παρουσία της-«Η Ρούλα σέρνεται στο «Θρόνο» της»

twitter-logo-boxnews

Αναδημοσίευση από: newsbeast.gr