λιποαναρρόφηση γλουτοί
λιποαναρρόφηση γλουτοί

Νέα θαυματουργή μέθοδος λιποαναρρόφησης – Τέρμα στα «ψωμάκια» σε 1 ώρα.

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και ο πανικός κυριεύει τις γυναίκες καθώς θέλουν να δείχνουν τέλειες φορώντας το μαγιό τους.

Τα ενοχλητικά αποθέματα λίπους σε διάφορα μέρη του σώματος, τα κοινώς ονομαζόμενα «ψωμάκια» στην περιφέρεια, στους γλουτούς, στην κοιλιακή χώρα και σε άλλα σημεία του σώματος, γίνονται ο «εφιάλτης» των γυναικών, λίγο πριν κατέβουν στην παραλία.

Κι όμως υπάρχει λύση να εξαφανιστούν και μάλιστα μέσα σε μία ώρα! Όπως μας αποκάλυψε ο Dr. πλαστικός χειρουργός Βαγγέλης Βασάλος υπάρχει απλός και ανώδυνος τρόπος να απαλλαγούμε σύντομα  από αυτά τα «εξoγκωματάκια» που μας κάνουν να νιώθουμε άσχημα.

«Πρόκειται για την απόλυτη καινοτομία στην λιποαναρρόφηση και στην λιπογλυπτική που λέγεται Triple Stage Lipo» τονίζει ο Dr. Βαγγέλης  Βασάλος  ο οποίος μετά από την μεγάλη επιτυχία της μεθόδου στην Αμερική καθώς είναι το μυστικό πολλών Star του Χόλιγουντ, την εφαρμόζει τώρα και στην Ελλάδα.

«Η ονομασία της «Triple Stage Lipo» δεν είναι τυχαία καθώς με τη νέα αυτή αισθητική τεχνική λιποαναρρόφησης, πετυχαίνουμε τρεις διαφορετικούς τρόπους εξουδετέρωσης του λίπους, επισημαίνει ο Dr. Βαγγέλης Βασάλος.

Dr. Βαγγέλης Βασάλος.
Dr. Βαγγέλης Βασάλος

Είναι τρεις μέθοδοι, συγκεντρωμένες σε μια καθώς συνδυάζονται η χημική λιποδιάλυση, η μηχανικά υποβοηθούμενη διάλυση του λίπους και η εφαρμογή laser για λιπόλυση και σύσφιξη του δέρματος, σε μία εφαρμογή!

Κι όλα αυτά μέσα σε 20 λεπτά έως μία ώρα, ανάλογα με το μέγεθος του αισθητικού προβλήματος ενώ από την επόμενη κιόλας μέρα επιστρέφετε στη δουλειά σας.

Η συγκεκριμένη μέθοδος έχει πολλά πλεονεκτήματα έναντι των παλαιών τεχνικών λιποαναρρόφησης: Βάζει τέρμα στις ταλαιπωρίες κι έχει άμεσα ορατά και μόνιμα αποτελέσματα» τονίζει ο έμπειρος πλαστικός χειρουργός.

Δεν χρειάζεται να πηγαινοέρχεται η ασθενής στο ιατρείο για πολλές συνεδρίες που κοστίζουν αρκετά χρήματα.

Αποδεικνύεται αρκετά οικονομική, καθόλου χρονοβόρα και αποτελεσματική από την πρώτη κιόλας μέρα. Δεν υπάρχει η ταλαιπωρία της γενικής αναισθησίας. Όλος ο χειρισμός γίνεται με τοπική αναισθησία και μέθη.

«Είναι η ελάχιστα επεμβατική διαδικασία λιποαναρρόφησης, αναίμακτη και ανώδυνη. Την ίδια μέρα πηγαίνετε σπίτι σας και από την επόμενη, επιστρέφετε στη δουλειά και στις δραστηριότητές σας, χωρίς ενοχλήσεις ή πόνο. Επίσης δεν αφήνει σημάδια, έστω και για κάποιο διάστημα όπως συμβαίνει με άλλες παλαιότερες μεθόδους».

Πως γίνεται και τι πετυχαίνει

«Ο χειρισμός αυτής της ελάχιστα επεμβατικής τεχνικής γίνεται μέσα από 3 μικρές οπές μεγέθους 2-3 χιλιοστών. Όπως ακριβώς γίνεται στην λαπαροσκοπική και την ρομποτική χειρουργική αλλά με πολύ μικρότερες οπές.Έτσι δεν μένουν σημάδια-ουλές αφού οι οπές αυτές είναι τόσο μικρές που κλείνουν αμέσως μετά, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.Το βάθος στο οποίο «παρεμβαίνουμε» είναι αμέσως μετά το δέρμα, δηλαδή 3-4 χιλιοστά κάτω από την επιδερμίδα μέσα στο υποδόριο λίπος. Έτσι προστατεύονται όλες οι ανατομικές δομές του σώματος, όργανα, νεύρα, αγγεία και άλλοι πολύτιμοι ιστοί» διευκρινίζει ο Dr. Βαγγέλης Βασάλος.

Όπως εξηγεί  μάλιστα,  με την  αναίμακτη αυτή τεχνική ο πλαστικός χειρουργός αφαιρεί μόνο καθαρό λίπος.

Και κάτι ακόμα εξαιρετικά σημαντικό:

Αν ξαναπαχύνουμε το λίπος θα κατανεμηθεί ομοιόμορφα σε όλο μας το σώμα αλλά στα σημεία αυτά που έχουμε επέμβει, το σχήμα θα παραμείνει ως έχει και δεν θα επανέλθει ουδέποτε στην προηγούμενη κατάσταση εναπόθεσης λίπους!

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξαναρχίσουμε τις διατροφικές υπερβολές.

Άλλωστε η νέα μας εικόνα θα αλλάξει την ψυχολογία μας και θα μας κάνει να θέλουμε να διατηρήσουμε το ωραίο αισθητικό αποτέλεσμα το οποίο θα προκαλέσει βλέμματα θαυμασμού μόλις εμφανιστούμε στην παραλία.

twitter-logo-boxnews