Ο δολοφόνος με τα Γαλάζια Μάτια | Παρουσίαση βιβλίου στην ΕΣΗΕΑ
Ο δολοφόνος με τα Γαλάζια Μάτια

Ο δολοφόνος με τα Γαλάζια Μάτια | Παρουσίαση βιβλίου στην ΕΣΗΕΑ.

Οι πρότυπες Εκδόσεις Πηγή και η μαθήτρια του Α΄ Γενικού Λυκείου  Βασιλεία Α. Βασιλειάδου σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου, με τίτλο «Ο δολοφόνος με τα Γαλάζια Μάτια».

«Μπαμ. Αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που άκουσα πριν κλείσω τα μάτια μου και βυθιστώ σε έναν ατελείωτο ύπνο!

Γαλάζιο… Τι ωραίο χρώμα… Γαλάζιος είναι ο ουρανός, γαλάζια είναι η θάλασσα, το νερό… και την αρμονία… Όμως στη δική μου ιστορία το γαλάζιο χρώμα είναι αυτό που θα με σκοτώσει… Αυτό που θα με κάνει να αναθεωρήσω όλα όσα πίστευα μέχρι στιγμής… Το γαλάζιο θα είναι ο εφιάλτης μου! Αυτός είναι ο δικός μου κόσμος και αυτή είναι η δική μου ιστορία….»

Πρόκειται για ένα αστυνομικό μυθιστόρημα, μέσα από τις σελίδες του οποίου αναδύεται έντονο το ερωτικό συναίσθημα, δοσμένο μέσα από τον ψυχικό κόσμο μιας έφηβης.

Ο δολοφόνος με τα Γαλάζια Μάτια | Παρουσίαση βιβλίου στην ΕΣΗΕΑ
Ο δολοφόνος με τα Γαλάζια Μάτια – Βασιλεία Α. Βασιλειάδου

Η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της Βασιλείας Βασιλειάδου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 06 Νοεμβρίου στις 18:00, στην αίθουσα του Α’ ορόφου της ΕΣΗΕΑ στην Αθήνα.

Για το βιβλίο εκτός από την συγγραφέα Βασιλεία Βασιλειάδου θα μιλήσουν η δημοσιογράφος, μέλος Δ.Σ. ΕΣΗΕΑ και πρώην Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου, η δημοσιογράφος Ρούλα Κωνσταντοπούλου και η δημοσιογράφος Κατερίνα Λυμπεροπούλου.

Ο δολοφόνος με τα Γαλάζια Μάτια | Παρουσίαση βιβλίου στην ΕΣΗΕΑ

Θα ακολουθήσουν κι άλλες παρουσίασης του βιβλίου: στο Βόλο, στην Άρτα, στην Κρήτη και στην Καστοριά.

Για περισσότερες πληροφορίες στο 2311 27 28 03 ή στην ιστοσελίδα iwrite.gr

twitter-logo-boxnews