Ευάγγελος Αντώναρος - Άδωνις Γεωργιάδης
Ευάγγελος Αντώναρος – Άδωνις Γεωργιάδης

Ευάγγελος Αντώναρος – Διεγράφη από τη ΝΔ μετά την επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη.

Την διαγραφή του Ευάγγελου Αντώναρου αποφάσισε o Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, το απόγευμά του Σαββάτου.

Πηγές τη ΝΔ αναφέρουν χαρακτηριστικά , «Όπως έχει εξ αρχής πει δημόσια ο Κυρ. Μητσοτάκης επιθυμεί να χυθεί άπλετο φως στη συγκεκριμένη υπόθεση χωρίς κουκούλες. Με αυτό το δεδομένο είναι αδιανόητο κάποια στελέχη του κόμματος την ώρα που είναι εμφανές ότι η κυβέρνηση κατασκευάζει κατηγορητήρια να παίζουν προσωπικά παιχνίδια αμφισβητώντας ακόμη και το τεκμήριο της αθωότητας.»

Ο κ. Ευ. Αντώναρος, που έχει διατελέσει στενός συνεργάτης του πρ. Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και κυβερνητικός εκπρόσωπος την περίοδο πριν τις κάλπες του 2009, εξαπέλυε το τελευταίο διάστημα σφοδρές επιθέσεις στον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Χωρίς να τον κατονομάζει αλλά, εμφανώς, φωτογραφίζοντάς τον, ο κ. Αντώναρος διατύπωσε έντονες επιφυλάξεις για την στάση Γεωργιάδη έναντι της υπόθεσης Novartis, ζητώντας ουσιαστικά την απομάκρυνσή του από την Αντιπροεδρία του κόμματος.

Η σταγόνα που φαίνεται ότι ξεχείλισε το ποτήρι είναι πρόσφατη ανάρτηση του Ευ. Αντώναρου, το απόγευμα του Σαββάτου.

Σε αυτήν αναφέρει:

«Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διάστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κάθε μέρα που περνάει ότι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης. Η ψυχραιμία σε δύσκολες περιστάσεις είναι μεγάλη αλλά σπάνια αρετή. Και συνήθως οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα όταν προσπαθούν να παίξουν ρόλους μεγαλύτερους από το μπόι τους… Εδώ όλοι κρίνονται. Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά όταν με τη συμπεριφορά τους «λεκιάζουν» την εικόνα μιας μεγάλης παράταξης. Είμαι βέβαιος ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνεται πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες. Άλλωστε ένας αντιπρόεδρος, ο Κωστής Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός».

Με την απόφασή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης στέλνει ένα αυστηρό μήνυμα, επιδιώκοντας να θέσει τέρμα στην εσωστρέφεια που επεδίωξε – και όπως αποδεικνύεται κατάφερε να πετύχει –  με αφορμή την υπόθεση Novartis να προκαλέσει η κυβέρνηση και το Μέγαρο Μαξίμου στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Στην ανακοίνωση της Ν.Δ., που δημοσιοποιήθηκε, σημειώνεται απλώς: «Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος τίθεται εκτός Κόμματος».

Άδωνις Γεωργιάδης – Ο Τσίπρας τα έχει οργανώσει όλα – Θα τους λιώσω (video)

twitter-logo-boxnews

Αναδημοσίευση από: newpost.gr