Αυτός είναι ο Σύνδεσμος «Φίλοι Κώστα Καραμανλή» - Ποια είναι η αποστολή του
Σύνδεσμος «Φίλοι Κώστα Καραμανλή»

Αυτός είναι ο Σύνδεσμος «Φίλοι Κώστα Καραμανλή» – Ποια είναι η αποστολή του.

Ο Σύνδεσμος «Φίλοι Κώστα Καραμανλή» ξεκίνησε ως ιδέα το 2015 από μία ομάδα ανιδιοτελών Ελλήνων πολιτών και ιδρύθηκε το 2017.

Η ίδρυση του προήλθε από την ανάγκη έκφρασης των πολιτών για τις αρχές και τις αξίες της ιδεολογίας και όσα απορρέουν από την Ιδρυτική Διακήρυξη της 4ης  Οκτωβρίου 1974 του Κωνσταντίνου Καραμανλή ο οποίος έθεσε τα θεμέλια και ανέδειξε τον Ριζοσπαστικό Κοινωνικό Φιλελευθερισμό.

Ο Σύνδεσμος είναι παγκόσμιος, ανεξάρτητος, δομημένος με εθελοντικά μέλη και φίλους που είναι η βάση και ο ακρογωνιαίος λίθος αυτής της προσπάθειας όπου τοπικά, εθνικά και διεθνώς ενωμένοι θα κινητοποιηθούν προκειμένου να αυξηθεί η δημόσια πίεση για να δείξουμε διεθνώς την στήριξή μας προς το πρόσωπο του Κώστα Καραμανλή.

Ποια είναι η αποστολή του

Να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για την όσο το δυνατόν γρηγορότερη ειρηνική επιστροφή του Κώστα Καραμανλή ως Πρωθυπουργού για να συνεχισθεί η εφαρμογή του Εθνικού και Πατριωτικού Μακρόπνοου Πολιτικού του προγράμματος ιδίως για την οικονομική περισυλλογή , την οικονομική σταθεροποίηση και την οικονομική ανάπτυξη της Χώρας.

Οι στόχοι του

Η ευρύτερη παρουσίαση του Μακρόπνοου προγράμματος του Μακεδόνα πολιτικού άνδρα Κώστα Καραμανλή ως Πρωθυπουργού για την αναμόρφωση του τόπου και την ανύψωση ιδίως της στάθμης του βιοτικού επιπέδου του Ελληνικού Λαού.

Η εμπεριστατωμένη ενημέρωση της διεθνούς κοινής γνώμης για την διεθνή αναγνώριση των Εθνικών διεκδικήσεων και για την μεγάλη αξία αυτού του Πατριώτη προς ευόδωση των εκκρεμών μεγάλων Εθνικών ζητημάτων.

Για περισσότερα στο: sindesmosfiloikostakaramanli.hol.es

twitter-logo-boxnews