Ζόραν Ζάεφ - πρωθυπουργός Σκοπίων
Ζόραν Ζάεφ

Σκάνδαλο δωροδοκίας απειλεί τον Ζόραν Ζάεφ.

Εν μέσω των σημαντικών εξελίξεων για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων και των προβλημάτων που αντιμετωπίσει η κυβέρνηση της γειτονικής χώρας, ένα σκάνδαλο έρχεται να κλονίζει τον Ζόραν Ζάεφ.

Συγκεκριμένα, ο Σκοπιανός πρωθυπουργός εμφανίστηκε τη Δευτέρα στο δικαστήριο για το σκάνδαλο δωροδοκίας για το οποίο κατηγορείται από την εποχή που ήταν δήμαρχος στην Στρούμιτσα.

Ο κ. Ζάεφ κατηγορείται ότι έλαβε 160.000 ευρώ από τον επιχειρηματία Ιβάν Νικολόφ Σακαβάλιεφ για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά του.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, το σκάνδαλο δωροδοκίας απειλεί την αξιοπιστία της Κυβέρνησης και απειλεί να βυθίσει τη γειτονική χώρα σε πολιτική κρίση, εν μέσω των διαπραγματεύσεων για την επίλυση του Σκοπιανού.

Η εκ νέου αναβολή της δίκης για τις 26 Φεβρουαρίου προκάλεσε – όπως αναμενόταν – τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, η οποία άφησε αιχμές περί “διεφθαρμένων δικαστικών λειτουργών”.

Γιώργος Κυρίτσης για Συλλαλητήριο – Δεν δίνουν καλή εικόνα της Ελλάδας 100 άνθρωποι ντυμένοι Αρχαίοι Έλληνες και με φουστανέλες

twitter-logo-boxnews

Αναδημοσίευση από: tanea.gr