Συγκλονίζει η σύζυγος του Ρώσου πρέσβη | “Δεν είχαμε…”
Σύζυγος Ρώσου πρέσβη

Συγκλονίζει η σύζυγος του Ρώσου πρέσβη | “Δεν είχαμε…”

Η σύζυγος του Ρώσου πρέσβη Αντρέι Καρλόφ, Μαρίνα, έπαθε νευρικό κλονισμό, μερικά λεπτά μετά την δολοφονία του σε γκαλερί της Άγκυρας, την οποία παρακολούθησε ζωντανά…

Η Μαρίνα Καρλόφ τη στιγμή που ο τρομοκράτης Mevlut Mert Altintas, 22 ετών, άρχισε να πυροβολεί πισώπλατα τον Ρώσο πρέσβη, έπεσε στο πάτωμα όπως όλοι οι άλλοι που βρίσκονταν μέσα στη γκαλερί της Άγκυρας.

Την μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο και βρίσκεται με συνοδεία γιατρών και ψυχολόγων προκειμένου να ταξιδέψει με τον νεκρό σύζυγό της ως τη Μόσχα.

Η Μαρίνα Καρλόφ την Τρίτη παρέστη σε τελετή μνήμης για τον δολοφονηθέντα σύζυγό της, πριν η σορός του μεταφερθεί στο αεροδρόμιο με προορισμό τη Μόσχα.

Σύμφωνα με την Dailymail η Μαρίνα Καρλόφ δήλωσε:

«Έπεσα στο έδαφος με όλους τους άλλους. Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι στην έκθεση. Ξαναβρήκα τις αισθήσεις μου στο νοσοκομείο. Πίστευα ότι ο σύζυγός μου ήταν ήδη νεκρός, τον πυροβόλησε 11 φορές» είπε.

«Δεν είχαμε καθόλου σωματοφύλακες. Μόνο ένας διερμηνέας μας συνόδευε κάπου κάπου», αποκάλυψε η σύζυγος του δολοφονηθέντος πρέσβη στην Άγκυρα.

«Όταν ήρθαμε στο νοσοκομείο έφτασαν εκεί ο δήμαρχος της Άγκυρας και άνθρωποι από το υπουργείο Υγείας. Μιλήσαμε για ώρα ώσπου έμαθα ότι ο σύζυγός μου ήταν νεκρός. Σοκαρίστηκα. Ένιωσα άσχημα. Ο σύζυγός μου δεν έκανε τίποτα κακό, ποτέ κανείς δεν τον απείλησε, θα το ήξερα. Πολλοί γνώριζαν ότι θα πηγαίναμε στην έκθεση, το είχαμε σχεδιάσει από καιρό», πρόσθεσε.

Αντρέι και Μαρίνα Καρλόφ:

 Ο Αντρέι Καρλόφ (4ος από αριστερά) φωτογραφίζεται το 2002 στη Βόρεια Κορέα, σε εκδήλωση για τα 60ά γενέθλια του Κιμ Γιόνγκ Ιλ, πατέρα του νυν δικτάτορα. Ο Καρλόφ ήταν πρεσβευτής στη Βόρεια Κορέα από το 2001 ως το 2006 και ο γιος του Γεννάντι είναι αυτή τη στιγμή πρεσβευτής στην Πιονγκ Γιανγκ.

twitter-logo-boxnews

Αναδημοσίευση από: newsbomb.gr