Κωνσταντινούπολη κλαμπ Άγιος Βασίλης
Κωνσταντινούπολη – Άγιος Βασίλης

Βίντεο δείχνει τον μακελάρη να θερίζει πολίτες στην είσοδο του club.

Το νέο έτος μπήκε με τον χειρότερο τρόπο, μετά το νέο μακελειό το βράδυ της αλλαγή του χρόνου σε κλαμπ στην Κωνσταντινούπολη.

Ένοπλος μέσα στο κλαμπ ντυμένος Άγιος Βασίλης σκότωσε 39 ανθρώπους (οι περισσότεροι τουρίστες), ενώ άλλοι 69 βρίσκονται είναι τραυματίες.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο δείχνει την στιγμή που ένοπλος στις 01:20 πλησιάζει την είσοδο του κλαμπ «Reina» στην Κωνσταντινούπολη και δολοφονεί με καλάσνικοφ έναν πολίτη, ενώ φτάνοντας εκεί ανοίγει πυρ κατά όλων όσων βρισκόντουσαν στην είσοδο εκείνη την στιγμή.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στο βίντεο (η κάμερα βρίσκεται απέναντι από την είσοδο) ο δράστης δεν φορά την στολή του Αγίου Βασίλη και έτσι ενισχύεται η εκτίμηση ότι οι δράστες ήταν δύο.

Ο  μακελάρης με το καλάσνικοφ μέσα στο club

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο της τραγωδίας είναι συγκλονιστικές. Ήδη έχει διαρρεύσει ένα βίντεο διάρκειας μόλις 5 δευτερολέπτων, το οποίο όμως είναι ανατριχιαστικό.

Δείχνει τον δράστη, ντυμένο Άγιο Βασίλη, να περιφέρεται μέσα στο νυχτερινό κέντρο δευτερόλεπτα μετά την επίθεση.

Και ο χώρος δεν θυμίζει σε τίποτα ένα κέντρο διασκέδασης στο οποίο πολίτες γιορτάζουν την άφιξη του νέου έτους. Αντιθέτως θυμίζει εμπόλεμη ζώνη.

Τίποτα δεν κινείται εκτός από τον μακελάρη, ο οποίος κοιτά δεξιά κι αριστερά, ίσως ψάχνοντας περισσότερα υποψήφια θύματα…

twitter-logo-boxnews

Αναδημοσίευση από: newsbomb.gr